#HAICASEPOATE Moș Nicolae a ajuns la toți copiii din centrele de asistență socială, din Sectorul 4

#HAICASEPOATE Moș Nicolae a ajuns la toți copiii din centrele de asistență socială, din Sectorul 4

Anul acesta, cu ajutorul nostru – părinți, elevi, angajați ai Direcției pentru Administrarea Unităților de Învățământ (D.A.U.I.), operatori economici parteneri ai D.A.U.I. – Moș Nicolae a ajuns la toți copiii aflați în centrele din custodia Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 4.

În cadrul campaniei inițiate de D.A.U.I., angajații Direcției au împărțit, săptămâna trecută, cadouri în valoare de peste 28.000 de lei pentru peste 160 de copii și tineri, cu vârste cuprinse între 1 an și 20 de ani, abandonați de familii și găzduiți în centrele D.G.A.S.P.C.

În plus, cu ajutorul unităților de învățământ care s-au alăturat campaniei, la copiii din centre au ajuns alimente, fructe, îmbrăcăminte și jucării de care cei mici să se bucure de Sărbători.

Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în această campanie, care au demonstrat că suntem o comunitate unită și au înțeles că doar împreună putem aduce zâmbete și pe chipurile micuților greu încercați. Le mulțumesc tuturor celor care, în aceste zile, au împlinit visurile simple ale acestor copii, pentru că toți copiii merită să se bucure de magia Sărbătorilor. Vă mulțumesc pentru că ați demonstrat că se poate!”, este mesajul Primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, la finalul unei campanii care a umplut de lumină sufletele și chipurile copiilor aflați în nevoie.

Astfel, cu cei aproximativ 28.000 de lei donați în contul special deschis de D.A.U.I., au fost achiziționate cadouri, constând în treninguri, fulare, mănuși, șosete, produse de îngrijire și dulciuri pentru 162 de copii și tineri din centrele din Sectorul 4. Cadourile au fost împărțite tuturor de angajați ai D.A.U.I., care, timp de câteva zile, s-au transformat în ajutoarele lui Moș Nicolae, 24 de ore din 24.

Le mulțumesc colegilor mei care au donat chiar și câte 500 de lei în această campanie. Le mulțumesc tuturor operatorilor economici, parteneri ai D.A.U.I, care s-au mobilizat și au donat în contul special deschis pentru campanie. Le mulțumesc părinților din sectorul 4, care au donat sume de bani în acest cont, ajutându-ne să ne ducem la bun sfârșit misiunea. Nu a fost ușor, am muncit mult, dar nimic nu se compară cu satisfacția oferită de bucuria pe care am văzut-o pe chipurile acestor copii. Nu în ultimul rând, le mulțumesc tuturor elevilor, părinților și cadrelor didactice din unitățile de învățământ din Sectorul 4 care au fost alături de noi. Am avut și o surpriză uriașă când școlilor noastre li s-a alăturat și Școala nr. 3 din Afumați (Ilfov)”, a declarat, la rândul său, directorul general al D.A.U.I., Ana Maria – Mocăniță.

Zece unități de învățământ (9 din sectorul 4 – Școala Gimnazială “George Bacovia”, Școala Gimnazială Nr.308, Școala Gimnazială “Ionel Teodoreanu” Școala Gimnazială “G-ral Eremia Grigorescu”, Școala Gimnazială Nr.108, Școala Gimnazială “George Topârceanu”, Școala Gimnazială “Emil Racoviță”, Colegiul Național “Gheorghe Șincai” și Grădința “Strop de Rouă” – și Școala nr. 3 Afumați) au colectat alimente, jucării și haine care au ajuns la copiii din centrele din Sectorul 4 și au dovedit că sloganul nostru #haicasepoate este cât se poate de adevărat.